Podium X | Den Haag

Datum: zondag 08-04-2018
Tijd: 15:00

Toegang: Gratis

Locatie
Café De Steegh
Noordeinde 14a, Den Haag

Podium X is een maandelijks evenement waar publiek kan kijkluisteren naar beginnende en gevorderde podiumdichters, kleinkunstenaars, cabaretiers en muzikanten.

Voor artiesten is Podium X bijzonder geschikt om op te treden voor een geïnteresseerd publiek, om een boek of cd te presenteren, om nieuw materiaal uit te proberen, of voor het zetten van de eerste podiumschreden. En natuurlijk om andere artiesten en kunstenaars te leren kennen.

Voor het geprogrammeerde deel kunnen artiesten zich vooraf aanmelden. Zij krijgen dan 15 tot 20 minuten speeltijd. Aanmelden kan via het contactformulier van Podium X.

Naast het geprogrammeerde deel kent Podium X ook een open deel waarvoor deelnemers zich ter plaatse kunnen aanmelden. De speeltijd voor het open podium bedraagt maximaal 5 minuten.

Meer informatie

Podium X | Den Haag
Jouw evenement op de Poëziekalender!
Organiseer jij zelf een poëzieavond, open podium of literair café?
Stuur ons een e-mail (info@poezieverrijkt.nl) en wij plaatsen jouw evenement op de Poëziekalender.

Op de hoogte blijven van interessante poëzie-evenementen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Robin Kerkhof is de hoofdredacteur van het online totaalconcept Poëzie verrijkt het leven. Hij heeft een passie voor poëzie en leest graag aansprekende gedichten van interessante dichters. In zijn vrije tijd schrijft hij ook zelf zo nu en dan een gedicht.

Geplaatst in Den Haag, open podium