Poetry Jam op zaterdag 9 december

Poetry Jam op zaterdag 9 december

Hou je van gedichten voordragen en wil je eens iets nieuws proberen? Kom naar de Poetry Jam op 9 december 2017 in Art gallery Out in the Field in Amsterdam Oudzuid.

Wat is een Poetry Jam?
Een Poetry Jam is een poëzie-evenement waarbij dichters steeds na elkaar één gedicht voordragen. Hierbij is de bedoeling dat jouw gedicht aansluit bij het gedicht van je voorganger.

Voorbeeld: Een dichter leest een gedicht over hard rijden op de snelweg, de tweede dichter leest een gedicht over een gezin in een dodelijk ongeluk en de derde dichter leest een gedicht over een ambulance medewerker.

Wanneer?
Zaterdag 9 december 2017, vanaf 19:00 uur tot 21:30 uur

Waar?
Art gallery Out in the Field
Warmondstraat 197 in amsterdam Oudzuid

Hoe kan ik meedoen?
Jij hoef je als dichter niet vooraf aan te melden. Zorg dat jij op 9 december aanwezig bent tussen 19:00 en 19:30 en meld je aan bij de organisatie (Didi van der Velde)

Ben ik verplicht voor te dragen?
Nee, dat hoeft niet. Jij bent ook van harte welkom als je alleen wilt luisteren en kijken naar de voordrachten van de dichters.

DEF P leest zijn rap 'Sterke banden'
Rapper DEF P draagt tijdens de laatste Poetry Jam op 16 oktober 2017 zijn nieuwe rap voor ‘Sterke banden’

 

Robin Kerkhof is de hoofdredacteur van het online totaalconcept Poëzie verrijkt het leven. Hij heeft een passie voor poëzie en leest graag aansprekende gedichten van interessante dichters. Verder is hij huisdichter van Paradijsvogelsmagazine.nl.