Jaarlijkse presentatie bundel OBA Open Podium

Jaarlijkse presentatie bundel OBA Open Podium
Presentator Jos van Hest (r) in gesprek met gastdichter Co Woudsma (l). Foto: Jan ter Heide

Zaterdag 27 januari 2018 is het weer feest in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam. Dan vindt namelijk de presentatie plaats van de bundel Aan het Oosterdok 2017. In deze bundel is werk opgenomen van 62 dichters en schrijvers die vorig jaar hebben voorgedragen tijdens het maandelijks OBA Open Podium. Het gaat o.a. om de dichters Gökhan AksoyPaul RoelofsenFrans TerkenAnneke Wasscher en Geert Zomer.

Alle dichters die met een gedicht in de bundel staan, hebben een uitnodiging ontvangen hun gedicht op 27 januari voor te dragen. De ervaring leert dat ruim 90% ook daadwerkelijk komt opdagen. Dat betekent dat als je komt, dat jij kan genieten van een fantastische marathon van circa 60 dichters en schrijvers die iets moois voordragen. Tussendoor is er ter afwisseling muziek.

De presentatie is in handen Jos van Hest die ook het maandelijks OBA Open Podium voorzit. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan gastdichter Tjitske Jansen. Het belooft weer een heerlijk poëziefeest te worden.

Wat?
Presentatie bundel Aan het Oosterdok 2017

Wanneer?
Zaterdag 27 januari 2018
14.00 uur tot 17:00 uur

Waar?
OBA Theater in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam
Oosterdokskade 143, Amsterdam

Toegang?
Gratis!

Martin Berendse, directeur OBA
Vorig jaar opende Martin Berendse, directeur van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), de poëziemiddag. Ook dit jaar zal hij de opening verzorgen.
Foto: Jan ter Heide

Robin Kerkhof is de hoofdredacteur van het online totaalconcept Poëzie verrijkt het leven. Hij heeft een passie voor poëzie en leest graag aansprekende gedichten van interessante dichters. Verder is hij huisdichter van Paradijsvogelsmagazine.nl.